خانه شکلاتی

چیز کیک با شکلات مارس

کیک پنیر با شکلات مارس (Mars Bar Cheesecake)

مواد لازم:

بیسکوئیت کاکائویی ...................................................... 250 گرم

کره آب شده..................................................................125 گرم

شکر قهوه ای ............................................................... 2 ق س

کره اضافه...................................................................... 20 گرم

خامه فرم گرفته قنادی..................................................... 300 گرم

شکلات شیری معمولی خرد شده..................................... 50 گرم

پودر ژلاتین..................................................................... 3 ق س

آب ............................................................................ 4/1 پیمانه یا 60 گرم

پنیر خامه ای............................................................... 500 گرم

پودر شکر.................................................................... 4/1 پیمانه یا 50 گرم

شکلات مارس.............................................................. 4 عدد 50 گرمی

طرز تهیه:

پنیر خامه ای رو از یخچال بیرون بیارید ( مهمه ها)

بیسکوئیتها رو پودر کنید تا کاملا" نرم بشه . دقت کنید اگر بیسکوئیتها کاملا" پودر نشه بعد که کیکتون آماده شد موقع برش زدن همش خرد و خاکشیر میشه !

من بیسکوئیت کاکائویی نداشتم یه مقدار بیسکوئیت های مختلف داشتم خرد کردم یه قاشق مربا خوری پودر کاکائو بهش اضافه کردم شد بیسکوئیت کاکائویی!!

کره آب شده رو بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .

حالا موادتون رو کف قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر پرس کنید  و یکم لبه هاشو از اطراف قالب بالا بیارید

اینکار بدون وسیله یکم سخته ولی اگر از این وردنه های دسته دار مخصوص  داشته باشید راحت تره من که فعلا" ندارم !! در غیر اینصورت با ته قاشق می تونید اینکار رو انجام بدید. محکم فشار بدید تا بچسبه و منسجم بشه بعد قالب رو به مدت 30 دقیقه بذارید تو یخچال تا مواد سفت بشه.

برای درست کردن سس باتر اسکاچ شکر قهوه ای و اون 20 گرم کره اضافی و 2 قاشق سوپخوری از خامه تو یه ظرف کوچیک بریزید و بذارید رو حرارت کم اصلا" لازم نیست بجوشه فقط در حدی که شکر حل بشه .

  من از یه بسته خامه صبحانه استفاده کردم که 2 ق سوپخوری رو برای این سس و 2 قاشق دیگه رو برای سس شکلات استفاده کردم.

بریم سراغ سس شکلات . شکلات و 2 قاشق سوپخوری دیگه از خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا شکلات کاملا" آب بشه و مواد با هم مخلوط بشه  .

اینم از سس شکلات البته لازم به ذکره که من از شکلات نیمه تلخ استفاده کردم

پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید تا این شکلی بشه و به صورت بن ماری حرارات بدید (روی بخار آب قرار بدید) تا ژلاتین کاملا" حل بشه و مایع شفاف بشه.  5 دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه.

خامه رو در ظرف جداگانه بزنید تا فرم بگیره

 

پنیر خامه ای و پودر شکر رو با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه

 تو این مرحله ژلاتین رو به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید حواستون باشه پنیر هم دمابا محیط باشه ( خنک نباشه ) چون ژلاتین میبنده و ذرات لاستیکی مانندی میاد زیر دندون !!!(هول شدم که ژلاتین نبنده یادم رفت عکس بگیرم!!)

شکلات مارس رو خرد کنید با چاقو و همراه با خامه به پنیر خامه ای اضافه کنید

حالا قالب کمربندی رو از یخچال درآرید.

نیمی از مواد پنیری رو روی بیسکوئیتها بریزید و نیمی از سس باتر اسکاچ و سس شکلات  رو روی اونا بریزید و با نوک چاقو یا یه جسم نوک تیزمثل خلال دندون  آروم بهم بزنید تا مرمری بشه.

یه باردیگه با باقی مواد اینکار رو تکرار کنید. و روی کیکتون رو خوشگل کنید میتونید با چند تا تکه شکلات تزئینش کنید

 روی کیک رو با فویل یا سلیفون بپوشونید و 3 ساعت تو یخچال بذارید.

 

اینجا باید این نکته رو یادآوری کنم که اگر از خامه قنادی استفاده نمی کنید شکر رو به میزان 110 گرم یا

2/1 پیمانه بیشتر کنید.

منبع :http://www.berrysimple.net/2006/08/mars-bar-cheesecake.html

 

+ نوشته شده در  دوشنبه دهم خرداد 1389ساعت 10:36  توسط مریم  |