خانه شکلاتی

دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی  

 مواد لازم:
توت فرنگی..........................................‌ 25۰ گرم
پودر شکر............................................ 60 گرم
خامه ...................................................75 گرم.
ژلاتین................................................... 5/1 ق س یا 7گرم
اسانس توت فرنگی................................. 4/۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه:
ژلاتین رو با مقدار کمی‌ آب مخلوط کنید بذارید کنار چند لحظه بمونه . پودر ژلاتین فوری آب رو به خوش جذب میکنه بافت اسفنجی به خودش میگیره

حالا 30ثانیه بذاریدش تو مایکرو فر تا کاملا" ژلاتین ها حل بشه و یه مایع شفاف بمونه میتونید روی بخار آب هم  به صورت بن ماری اینکار رو انجام بدید.


توت فرنگی‌‌ها رو بریزید تو غذا ساز یا بلندر و به صورت پوره در بیارید.

 خامه، پودر شکر و اسانس رو به پوره توت فرنگی اضافه کنید (اگر اسانس توت فرنگی ندارید یه نوک قاشق وانیل بزنید .

خوب هم بزنید تا یکدست بشه حالا ژلاتین آب شده رو  به مخلوط اضافه کنید  و هم بزنید .

من تو قسمت چیز کیک هم توضیح دادم اگر موادتون سرد باشه یعنی خامه و توت فرتگی ها سرد باشند وقتی ژلاتین رو اضافه کنید میبنده و یه چیزای لاستیک مانند میاد زیر دندون پس حواستون به این نکته باشه حتما" همه رو بریزید تو قالب و  به مدت 3- تا 4 ساعت تو یخچال قرار بدید  تا ببنده. البته من بعد از 2 ساعت چک کردم دیدم بسته .

من به جای قالب از ظرف کیک های رولتی درنا استفاده کردم . قبلا" نگه داشته بودم ببینم میشه توش ژله درست کرد یا نه امتحان کردم بد نیود ولی دالبرهای کنارش خیلی عمیق نیست مشخص نمیشه

شکر رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید.

این دسر رو با طالبی هم میتونید درست کنید خوب میشه

و می تونید کاملا" رژیمیش کنید یعنی اینکه به جای خامه از ماست استفاده کنید.

روش دوم ( آسونتر)

برای اونائی که پودر ژلاتین در دسترسشون نیست :

یه بسته پودر ژله با طعم توت فرنگی هم کارتون رو راه میندازه

پودر ژله رو تو 4/3 لیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه بعد به پوره توت فرنگی رو با پودر شکر و خامه مخلوط کردید اضافه کنید دیگه اسانس هم نمیخواد

 ولی اگر این مدلی درست کردید پودر شکرش رو با احتیاط اضافه کنید که خیلی شیرین نشه.

نوش جان

 

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم خرداد 1389ساعت 12:14  توسط مریم  |